Sarīkojumi visām interesēm

Atnāciet. Piedalieties. Atbalstiet!


Sadziedam!

"Tautumeitas" Ziemeļamerikas virtuālais koncerts un sarunas Zoom, rīko Latviešu kultūras biedrība TILTS.

Sestdien, 23. oktobrī, plkst. 2:00 pm (EDT), 1:00 pm (CDT), 11:00 am (PDT)

Koncertu, kas ir bezmaksas, rīko TILTS ar Latvijas Republikas Kultūras ministrijas un Pasaules latviešu brīvo apvienības atbalstu. Visas paaudzes ir laipni aicinātas!

Pēckoncerta sarunas vadīs TILTS Folkloras nozares vadītāja Tija Kārkle, un dziedātāja, TILTS valdes locekle Laila Medne. Koncertu varēs noskatīties Amerikas latviešu apvienības 70. gada jubilejas kongresa, kā arī "Tērvetes virtuālās 3x3 nometnes" laikā.

Koncerts iesāksies ar "Tautumeitu" populāro dziesmu "Sadziedami". Piedziedājuma vārdi:

Sadziedami mēs māsiņas/bāliņi, Kamēr vienā vietiņā (atkārtot), Kas to zina citu gadu, Kur mēs kura/kurši līgosim (atkārtot).

Zoom saite
Meeting ID: 837 4152 2230
Passcode: 102321


Sekojiet informācijai par Vašingtonas ev. lut. draudzes grafiku koronavīrusa laikā mājas lapā.


www.dcdraudze.org



Laipni lūdzam Latviešu organizācijas
Vašingtonā, D.C., (LOV) mājas lapā!


Šeit jūs atradīsit informāciju par latviešu sarīkojumiem un
sabiedrību Vašingtonā, D.C., un tās apkārtnē.

LOV ir organizāciju apvienība, kas sastāv no Vašingtonas latviešu ev. lut. draudzes, latviešu skolas, Pensionāra nama (LELCHE), Daugavas Vanagu apvienības, Studenšu korporāciju kopas Vašingtonas pilsētā un Vašingtonas konventa. LOV vadībā darbojas priekšsēde Anita Juberte un kasieris Kaspars Krēsliņš, kā arī liels skaits brīvprātīgo.

Reģistrējiet savu epastu,
lai saņemtu jaunāko informāciju.